Vær med

Hjem » Vær med

Vi søger altid nye stadeholdere til at være med i fællesskabet hos Kunst & Håndværk.

Konceptet bag Kunst & Håndværk er egentlig ret enkelt, alle udstillere har en stand hvor de udstiller deres kunsthåndværk og så skiftes man til at passe butikken.

Når du er på vagt, så er du ambassadør for alle de andre udstillere (ikke at du skal kunne alt om lige deres håndværk) og fungerer som sælger på deres vegne, når du så ikke er der – så er der nogen andre der passer din stand på dine vegne og sørger for at promovere og sælge dine ting.

Vi deles om alle de almindelige praktiske ting, såsom opvask, rengøring, sørge for at fylde op med sæbe og toiletpapir på kundetoilettet, til andre praktiske ting som at sætte hylder op, flytte møbler rundt, male vægge eller få fikset et par spots til din udstilling, der har vi en handyman der gør det for os.

Der er nogen ret enkle retningslinjer for alle udstillere:

  1. Det skal være noget du selv laver.
  2. Du kan ikke udstille noget nogen andre også laver
  3. Du skal være med til at passe (din) butik minimum 4 gange om måneden

Stadelejen er billig og der er altid kaffe på kanden.

Hvis du kunne have interesse i at blive udstiller hos Kunst & Håndværk, så udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Det gør ikke noget du laver de samme som en af de udstillere der er der lige nu, så skriver vi dig på listen og rækker ud når og hvis den udstiller beslutter sig for at stoppe.