Udstiller. / Snake - Design

Snake - Design

Tasker,  bælter og meget mere lavet af gummislanger
 
 
 
Lidt om mig  og det jeg laver.
Jeg laver ting af brugte slanger, og af alle mulig størrelser. Det er alt fra den mindste cykelslange til den største traktor / entreprenørmaskine slange.
Jeg bliver ofte forundret over hvad en brugt slange kan forvandles til, og jeg får stadig nye ideer.
Jeg har lavet alt, fra meget forskellige smykker, tasker, krukker, bælter, beklædning og " Snakerier "    Der er billede af mange af mine ting på min hjemmeside,
WWW.QUISTERNE.DK
 
 
Jeg er fast udstiller i Kunst & Håndværk i Buerup, 4450 Jyderup.  www.kunstoghåndværk.dk
Alle ting er lavet af brugt slanger, som hovedmateriale.  Alt er syet i hånden og al punt, der er lavet af slanger er klippet i hånden og uden skabeloner.
At nogle syninger og andet der ikke er 100% lige, er en del af designet.
Jeg syntes det klæder slangerne bedst, og at det rå "look" bedst bevares, ved en del tilfældigheder.  Det der SKAL være lige, ER lige ;0)
 
 
Jeg underviser, for at give min glæde videre til andre.  Jeg nyder at se der er så mange der ta`r ideen til sig, og at de også kan se alle de muligheder, der er for en sjov og anderledes hobby.    Jeg tager gerne ud til private, for at lave en workshop, hvor en flok veninder/venner kan få sig en anderledes sjov og kreativ aften.
Kontakt mig gerne hvis du har lyst til at høre mere om pris og detaljer, for sådan en workshop.  TINA Quist  Tlf. 21831004   Mail: tinaquist@live.dk 
 
SNAKE-DESIGN
 
tlf.:  21 83 10 04
 
 
 
 
 
 
 
 
De fleste dage arbejdende værksted  | koghbuerup@gmail.com